Het is een methode gebaseerd op de kennis van de kabbala, een joods religieus en filosofisch systeem. Deze mystieke leer gaat onder meer er vanuit van de overeenkomst tussen de trilling van kleur, klank, letters, getallen en de kennis en informatie die daarin besloten ligt.

Uit de trillingsinformatie die persoonsnamen en geboortedagen met zich meedragen wordt de kleuroscoop berekend bestaande uit:

  1. Levensleskleur
  2. Zielskleur
  3. Persoonlijkheidskleur
  4. Karmakleur
  5. Geschenkkleur

 

Diagnostiek van de kleuroscoop:

Hierdoor heeft ieder mens een eigen unieke kleurencombinatie. Zoals ieder mens een eigen horoscoop heeft, breng je ook een kleurenpalet mee bij de geboorte. De kleuroscoop geeft informatie over kleuren die jouw leven beïnvloeden, over jouw verlangens, sociale vaardigheden, talenten, beroeps- en studiemogelijkheden. Alle kleuren vertellen iets over iemands karakter, talenten en ontwikkelingsproces. De kleuroscoop laat zien met welke kleur iemand in harmonie is en met welke niet. Indien een bepaalde kleur uit balans is of onvoldoende wordt benut, en daarmee de kwaliteit die met deze kleur verbonden is, geeft de kleuroscoop ontwikkelingsrichtingen aan om het evenwicht te herstellen.

Prijzenlijst
Yoga:€38,- per maand (vier lessen), via Zoom €40,- per maand
Zwangerschapsyoga:€38,- p.m. (vier lessen).
Kinderyoga:€100,- per kwartaal.
Mandala:Afhankelijk van de afspraak word de prijs bepaald.
Tekentherapie:€75,- per uur (inclusief materiaal). Dit kan vergoed worden door uw verzekeraar
Cre-ga:€75,- per maand (2 bijeenkomsten van 2 uur inclusief materiaal).
Numerologie:€60,- per consult.
Kleurocopie:€60,- per consult.